Test av Alukin C650

GOD PLASS I ALUKIN C650: Konsollen foran rattet er litt vel høy, men fordelen er at den gir plass til en 12-tommers kartplotter. Hovedstrømbryterne er plassert lett tilgjengelig ved førerplassen.
Alukin C650
TAK ALUKIN C650: Nesten hele styrhustaket åpnes når man åpner takluken. Bra håndrekker gjør at man kan gå trygt på dollbordet på begge sider av styrhuset.
Alukin C650
VARMEAPPARAT: Alukin C650 har varmeapparat som standard og den separate drivstofftanken er plassert i et rom på fordekket.
Alukin C650
BENKER: Aktenfor de passasjer- og førerstolen har Alukin C650 to langsgående benker med plass til fire personer. Med takluken helt åpen oppleves styrhuset som svært luftig.
Alukin C650
FORDEKK ALUKIN C650: Elegant og praktisk adkomst via fordekket. Her finns det tre store og låsbare oppbevaringsrom. Døren i forkant av styrhuset er hengslet og har solide låsebeslag.
Alukin C650

Alukin C650: Markedets stilleste aluminiumbåt

Alukin er nå en del av Nimbus Group, noe som har resultert i flere nye modeller og at produksjonen er flyttet fra Sverige til Finland. En av de store nyhetene er Alukin C650, som er produsentens minste styrhusbåt.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER