Ny Nimbus

Skandinavias største båtprodusent satser mer på sidewalk-konseptet med sin nye Nimbus 27 S.

Publisert

Nimbus 27 S står for sidewalk, og betyr at man kan ferdes fra hekk til baug på den ene siden av båten. Man kan beskrive dette som en walk-around der hytta er trykket helt i borde på den ene siden, mens det er god passasje på den andre siden av båten.

– Man får på mange måter det beste av begge verdener. Du får større plass under dekk. Samtidig kan du lett bevege deg fram til baugen. Dette er andre sidewalk-modell fra Nimbus og alt tyder på at verftet vil satse videre på dette konseptet, sier Marius Kragsted ved Oslo Båtsenter, som importerer Nimbus til Norge.

Den nye Nimbus 27 S ble første gang vist i Norge på utstillingen "Sjøen for alle" i mars. Prisen ligger rundt halvannen million kroner for en fullt utstyrt båt, og Kragstad tror dette vil bli en bestseller fra det svenske prestisjeverftet. Den er utstyrt med Volvo Penta D4 260 hk, og gjør da rundt 37 knop.

Under dekk finner du en stor forpigg og en stikkøye på styrbord side. Badet på babord er stilig i klassisk yachtstil. Pentry og salong finner du ute, og båten har et imponerende akterdekk til 27-foter å være.

Tekniske data og priser for Nimbus 27 S finner du i batguiden.no - Norges største båtutstilling på nett.

Powered by Labrador CMS