Investorer kjøper aksjemajoriteten i SunseekerEn gruppe britiske og irske investorer har kjøpt en majoritetsandel i Sunseeker International for 25 millioner engelske pund.

PublisertFL Partners, som gruppen kaller seg, har også refinansiert Sunseeker's nåværende gjeld i sammarbeide med Macquarie Bank og Haymarket Financial. Tidligere i år rapporterte Sunseeker et resultat før skatt på 9.1 millioner pund for året som endte 31 juli 2009. Sammenlignet med et resultat før skatt på 17,8 millioner pund i samme periode i 2008, skriver IBI news.Robert Braithwaite, Sunseeker's grunnlegger, forblir den største aksjonæren utenfor FL partnerne, og vil fungere som president og ikke-utøvende leder av Sunseeker International (Holdings) Limited. 


-Kombinasjonen av betydelig ny egenkapital sammen med våre markedsledende posisjon er spennende, og Sunseeker vil fortsette å gi næring til kundenes fantasier om hvordan våre båter skal være, sier Braithwaite.

Stewart McIntyre, Sunseeker's Chief Operating Officer, er utnevnt administrerende direktør. Sunseeker investerte nylig over 40 millioner pund i  å utvide sin produksjonskapasitet og produktspekter i Poole og Dorset og vil levere båter på opp til 40m (131ft) i lengde, men har planer om å utvide kapasitet til 50 meters yachter (164ft). Selskapet eksporterer verden over, og sysselsetter rundt 2300 personer.

Powered by Labrador CMS