NY SERIE: Garmin har nettopp lansert nyheten Echmap UHD2, kartplottere i størrelse 6, 7 og 9 tommer med funksjoner spesielt for hobbyfiskeren. Foto: Produsent.

Fiskelykke med nyhet fra Garmin?

Garmin har i dag lansert nyheten Echomap UHD2, 6, 7 eller 9 tommerere, med hobbyfiskeren i fokus.

Ifølge produsenten er det fiskerens behov som er vektlagt i de nye kartplotterne i UHD2-serien, med funksjoner som Ultra High-Definition-ekkolodd, støtte for Garmin Navionics og Garmin Navionics Visions sjøkart med daglige oppdateringer, et trådløst nettverk for deling av data og kompatibilitet for Garmins sanntidsekkolodd, LiveScope. Serien har har berøringsskjermer som kan leses i sollys med knapper. Med ekkoloddet skal fiskeren rask få tilgang til alle funksjonene man trenger for fiskelykke, skal vi tro produsenten.

ECHOMAP UHD2 skal med en ny hurtigkobling være enkel å ta med seg fra båten etter fisketuren. Foto: Produsent

-Med det nye ekkoloddet, og bildene som vises på skjermen, kan fiskeren raskt gjøre seg kjent med fiskeforholdene like godt som lokalkjente i løpet av kort tid. I tillegg gir kartplotteren tilgang til lynrask karttegning og alt-i-ett-funksjonalitet, skriver Garmin i en pressemelding i dag.

«Krystallklare bilder»

Echomap UHD2-kartplotterne skal vise krystallklare bilder av fisk og bunnstruktur, og er tilgjengelige i pakke sammen med en Ultra High-Definition svinger. Garmin tilbyr 16 varierte fargealternativer for å gjøre det enklere å skille fisk fra struktur basert på egne preferanser og fiskeforhold. Kartplotterne er også kompatible med Garmin LiveScope, slik at man kan se ekkoloddbilder av fisk og struktur i sanntid rundt og under båten ned til 60 meter.

Trådløs deling

Ekkoloddbildet kan strømmes trådløst og brukerdata kan deles med andre enheter, for eksempel veipunkter og ruter, ved hjelp av innebygd Wi-Fi-tilkobling.

De nye festebøylene med hurtigkobling gjør det enkelt å fjerne enheten fra båten. Den nye Echomap UHD2 på 9" skal også ha en høyoppløselig skjerm med forbedret nøyaktighet, klarhet og synsvinkel sammenlignet med tidligere modeller. Plotterne vil ha veiledende priser fra cirka 9.500 kroner til 17.000 kroner, avhengig av størrelse.