For rike sportsfiskere

Nordhavn 75 Expedition Yachtfisher er for rikinger som ønsker å kombinere sportsfiske og luksusliv.

Publisert

» Se bildespesial!

Nordhavn har bygd en langtrekkende luksusyacht med alle funksjoner en sportsfisker kan drømme om. Luksusyachten er utviklet for å komme fram til  hva som måtte være av fisk i verdens havområder, og det er rigget opp med det beste man finner av stangholdere og annet utstyr som skal til for å ta fisken. Og da må man nødvendigvis også ha egen oppbevaring for levende agn (som for øvrig ikke er lov i Norge),  på hele 230 liter! Skulle fisken bite, så har yachten en fryser på ti kubikk. Det tilsvarer 25 store frysebokser til husholdningen.

Garn er for pyser

I denne yachten er det ikke snakk om garnfiske eller annen form for kommersiell fiske. Båten er rigget til med alle typer stangholdere, og den ivrige sportsfiskeren har tre forskjellige plan å velge mellom, den øverste flybridgen med styrekonsoll. På hoveddekket er det i tillegg et pantry med plass nok til å utøve de beste kokkekunster.

Tøff i bunnen

Båten skal ifølge Nordhavn ha gode sjøegenskaper, og skal takle tøffe værforhold. Den er også utstyrt med stabilisatorer som skal gi en enda mer komfortabel fisketur. Med sin dobbelinstallasjon av to dieselmotorer har den et forbruk på overkant av 45 liter i timen. Produsenten påpeker at dette bare tilsvarer vedlikeholdsladning, sammenlignet med en tilsvarende båt på markedet. Støynivået skal også være lavt.

Kjøperen vil få tilpasset båten akkurat som ønsket, for å matche enhver smak og livsstil. Produsenten påpeker også at dette er en båt for fisketurer som kan vare i måneder. Et fullverdig fortrengningsskrog tillater eieren å laste opp akkurat som er ønskelig, uten at det går utover sjøegenskapene.

Nordhavn 75 EY

Lengde: 74,5 fot

Bredde: 22,4 fot

Dyptgående: 2,2 meter

Drivstofftank: 2270 liter

Powered by Labrador CMS