UT OG FISKE: Konseptene med Tesla Cybertruck er etter hvert mange, men går alt etter planen skal den også kunne brukes til fisketuren, som Tesla Cybercat.

På fiskeur med Tesla

Tesla Cybertruck skal kunne transformeres til båt med katamaranskrog, med eller uten hydrofoil.

Publisert Sist oppdatert

Tesla Cybertruck har ikke engang kommet på markedet, og enda mindre sjans er det for at vi vil se den på norske veier med det første. Og det har ikke manglet på ideer om hva bilen kan brukes til. Sist ute er TSWLM Electric Vehicles, som har utarbeidet et katamarankonsept med det passende navnet Cybercat. Konseptet er basert på at alt som trengs for at bilen skal bli en velfungerende båt, kan tas med på planet til den elektriske pickup-en. Det er også lagt vekt på at den skal kunne klargjøres og demonteres av bare en person. Teknologien kommer også her til hjelp, da sensorer registrerer om delene er riktig montert før bilen får vann under kjønen.

ALT PÅ PLAN: Ifølge konseptutvikleren skal alt som er nødvendig for at det blir en Cybercat tas med på Teslaen.

TSWLM Electric Vehicles opplyser at med vanlig katamaranskrog vil båten, eller bilen, få en toppfart på mer enn 22 knop, og en rekkevidde på hundre nautiske hvis det ikke tråkkes for hardt på gassen. Alternativt kan katamaranskroget også leveres med hydrofoil, og toppfarten er da oppe i 35 knop. Drivkraften på vannet oppgis å være fem 50 kW påhengsmotorer.

TO VARIANTER: Med eller uten hydrofoil.