Fairline viser ny Targa 40

NESTE ÅR: Fairline Targa 40 tar fra neste år over for suksessmodellen Targa 38.
NESTE ÅR: Fairline Targa 40 tar fra neste år over for suksessmodellen Targa 38.

Storselger får sprek arvtaker

En ny Fairline Targa 40 er underveis fra tegnebrett til sjøsetting. Sommeren 2023 får Targa 38 en arvtaker med linjeføring som får den til å skille seg godt ut.

Targa-serien fra Fairline er velkjent og etablert. Fairline Targa 38 har vært en av de mest populære modellene fra den engelske produsenten, og siden lanseringen i 2006 er det solgt over 300 eksemplarer av denne «daycruiseren».

Med arvtakeren Fairline 40 Targa fornyes også det visuelle uttrykket radikalt med et voluminøst skrog og moderne interiør. Båten har en åpen uteplass med en hardtop og eldrevet kalesjetak som gjør det mulig å åpne hele uteplassen mot solen. 40 Targa får nå en linjeføring som bringer den nærmere større familiemedlemmer som Fairline Phantom 65 og Squadron 68.

I tråd med rådende trend får Targa 40 et hengslet fribord som kan felles ned slik at man får en «beach-club» på styrbord side med doble solsenger som også tjener som sittegruppe.

Båten er utstyrt med de nyeste MFD-skjermene fra Garmin med full integrasjon mot de fleste av båtens systemer.

Targa 40 huser totalt fire køyer i to lugarer med separate toalettrom.

Standard leveres Tarag 40 med Volvo Penta D6-340 eller D6-380, som ifølge Fairline forventes å gi en toppfart på 32 og 36 knop.