Båter i Sjøen flyttes til Operaen

International Boating Industry melder at neste års Båter i Sjøen skal legges til Operaen i Oslo.

Publisert

Det var facebook siden til Trygg på Sjøen som hadde plukket opp nyheten etter en gjennomgang av IBI news sine utstillingskalender for 2013.

-Dette er egentlig ikke offisielt, men vi kan bekrefte at avtalen er i boks. Oslo Havn gjennom sitt dattrerselskap Hav eiendom har vært veldig samarbeidsvillige når det gjelder å stille Sukkerbiten og Bispevika til rådighet for vårt store og krevende arrangement , sier leder av NORBOAT Erlend Prytz.

Kadettangen i Sandvika hvor arrangementet har hatt tilhold de siste årene skal bygges om, og Båter i Sjøen måtte uansett ut for å finne et nytt sted for utstillingen. At de landet på Operaen er Prytz meget fornøyd med.

-Det ligger selvsagt noen utfordringer i logistikken, men det skal vi klare å løse. Foreløpig har vi lite å melde hva og hvordan vi legger opp det hele, men Oslo Havn og kommunen har allerede sagt seg positive til at vi kan bruke Bispevika til vannsportaktiviteter. Vi ser rett og slett for oss mange nye muligheter vi med denne flyttingen, sier Prytz.

Powered by Labrador CMS