PRINCESS 48 Flybridge
PRINCESS 48 Flybridge

Vil du dele noen erfaringer med Princess 43 Flybridge?

Vi fortsetter vår bruktbåtserie, og inviterer deg til å dele dine erfaringer med Princess 43 Flybridge med våre lesere. Vi vil gjerne høre din mening om båten.

Publisert Sist oppdatert

Vi fortsetter vår bruktbåtserie. Har du som eier eller båtfører noen erfaringer med Princess Flybridge 43 som du vil dele med våre lesere? Vi vil gjerne høre din mening om båten.

Princess 43 er bred, trygg og romslig, og går som en stridsvogn gjennom bølgene. Princess erklærte ubeskjedent at en «ny legende var født» da båten avløste den populære 42-foteren i 2013. Princess 43 ble da også belønnet med prisen «Årets motorbåt 2014» under båtmessen i London, og har fått panegyriske omtaler i den hjemlige båtpressen.

– Som skapt for norske forhold

Det skriver Båtmagasinets Jan Hanchen Michelsen i en test av båten fra 2014. - Målt som en meget komfortabel, luksuriøs turbåt er Princess 43 svært vellykket. Den innvendige plassen imponerer, kvalitetsinntrykket fremstår som meget godt, og støynivået er særdeles lavt. I tillegg byr båten på rolige, familievennlige bevegelser og trygge, forutsigbare sjøegenskaper. Princess 42 ble bygget i over 300 eksemplarer. Om markedet ikke tørker helt inn, bør også etterfølgeren selge godt, slutter Michelsen.

Hvilke erfaringer har du gjort deg med båten? Det er interessant for våre lesere å få vite mer om både sterke og svake sider. Du kan legge inn dine kommentarer i kommentarfeltet på facebook eller sende oss en mail til sigbjorn@batmagasinet.no

Sjekk ut vår testguide!

Les om båten du er på jakt etter i Båtmagasinets testguide med over tusen motorbåttester. Gå til testguiden