Sunseeker Superhawk 55 har verdenspremeiere på Boot 2023
Sunseeker Superhawk 55 har verdenspremeiere på Boot 2023

Sunseeker Superhawk 55 i James Bond-stil

Superhawk 55 og 75 Sport Yacht. Vi har tatt en tur ombord i den nye 55-foteren med videokamera.

Publisert Sist oppdatert
Sunseeker Superhawk 55 er en usedvanlig åpen båt med stor badeplattform.
ÅPEN: Sunseeker Superhawk 55 er en usedvanlig åpen båt med stor badeplattform.

Superhawk 55 er en kombinasjon av fest, fart og luksus. James Bond ville blitt glad i denne båten, heter det i pressemeldingen fra den engelske produsenten. Kanskje har de et poeng. Nye Sunseeker Superhawk 55 er i alle fall en sporty og elegant båt med fartsfylte linjer, lavt overbygg og rikelig med solsenger og uteplass. Her er det plass til både James Bond og damene hans.

Båten er litt over 17 meter lang. Doble Volvo Penta D11 - IPS 950-motorer gir en toppfart på 38 knop. Skroget er bygget i komposittmaterialer med detaljer i rustfritt stål og en stor glassflate langs hele skrogsiden. uperhawk 55 er tilgjengelig som en åpen yacht eller med en hardtopp for dem som ønsker ekstra skygge.

Forvokst daycruiser

Sunseeker Superhawk 55 fås med eller uten sportstopp.
Sunseeker Superhawk 55 fås med eller uten sportstopp.

55-foteren ligner på mange måter en forvokst daycruiser med stor badeplattform akter, solseng og sofaer på akterdekket og en stor solseng på fordekket. Akter under solsengen finner vi jollegarasjen. På hovedekket er også førerposisjonen med tre seter i fartsretningen. Under dekk finner vi to store kabiner med doble køyer og hvert sitt bad. Her er også byssa og en salong.


.

.