Prøvekjørt Marex 310 Sun Cruiser

Fra sommerlig åpen til høstlig lukket på en-to-tre

Marex 310 Sun Cruiser imponerer med enorm plassutnyttelse, men noe av det mest imponerende, er kalesjeløsningen. Den er like genial som den er enkel.

Publisert Sist oppdatert

Marex 310 Sun Cruiser er en stor bobåt i forhold til sine 31 tilmålte fot. For litt over to millioner kroner er dette en sommerlig båt med to kabiner med dobbeltkøyer og stort bad samt salong med sitteplass til ti personer. Båten er en videreutvikling av den populære Sun Cruiseren i forrige Marex-generasjon. Dette er en båt designet spesielt av hensyn til sommeren, men med varmeapparatet på og sun top og kalesjer lukket kan den også forlenge båtsesongen. Vi fikk prototypen ut for en liten forsmak en høstdag med frisk bris opptil ti sekundmeter.

Tidsriktig

Som vanlig leverer Marex et tidsriktig design. Båten er linjelekker, men denne gangen har den fått en buttere baug. Badeplattformen har en bra størrelse, og mange vil nok sette stor pris på de dype oppbevaringsrommene med plass til alt fra fendere til badeleker. Med lukene igjen fungerer de også perfekt som sitteplass for den rolige morgenkaffen før barna står opp og bruker den som avsats til badeleker.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS