TETT: Det var kø for å besøke båtutstillingen i 2019. I år blir Sjøen for alle avlyst på grunn av smittefare.
TETT: Det var kø for å besøke båtutstillingen i 2019. I år blir Sjøen for alle avlyst på grunn av smittefare.

Utstillere får tilbakebetalt

Norges Varemesse har besluttet å betale tilbake forhåndsbetalt standleie for utstillingen Sjøen for alle.

Publisert Sist oppdatert

–Selv om avlysningen er et resultat av en situasjon vi ikke rår over (force majeure), har vi besluttet at vi vil tilbakebetale innbetalt standleie og registreringsavgift. Eventuelle andre utgifter eller egenarbeid utstilleren har pådratt seg i anledning arrangementet, dekkes imidlertid ikke. Heller ikke annet tap dekkes, opplyser Norges Varemesse i en melding som ble sendt ut i går kveld.

Norges Varemesse besluttet tidligere denne uken å avlyse Sjøen for alle på grunn av smittefaren knyttet til koronaviruset. Alle planlagte utstillinger i mars og april er foreløpig avlyst. Sjøen for alle er Norges største båtutstilling, og det var i år påmeldt flere utstillere enn på lenge.

–I den ekstraordinære situasjon som foreligger ville det være uriktig og umulig å gjennomføre de messer som nå er avlyst. Det er beklagelig, men vi må i stedet se frem til neste års messer. Vi vil derfor gi den enkelte utstiller muligheten til å videreføre ordren til neste års arrangement for samme stand og til samme pris som avtalt for 2020, heter det videre i meldingen.