Ibiza 911 Touring

TURBÅT: Nye Ibiza 911 Touring er en fullverdig turbåt med svært sosial uteplass.
TURBÅT: Nye Ibiza 911 Touring er en fullverdig turbåt med svært sosial uteplass.

Sterk start for ny daycruiser

Den nye modellen fra Ibiza markerer et stort hopp fra 811 Touring, som hittil har vært toppmodellen. Ibiza 911 Touring har tatt steget over i kategorien stor weekendcruiser som egner seg for lengre overnattingsturer.

Publisert Sist oppdatert

I begynnelsen av september lanserte norske Ibiza Boats AS sin store nyhet for 2021, Ibiza 911 Touring. Lanseringen var opprinnelig lagt til Båter i sjøen på Aker Brygge i Oslo, som ble avlyst på grunn av koronasituasjonen. Presentasjonen fant derfor sted i Grimstad.

Turbåt

Båten har både stort toalettrom med dusjmulighet og en fullverdig bysse på uteplassen. Disse funksjonene utvider feriepotensialet vesentlig. 911 Touring har dessuten full ståhøyde under kalesjen, og uteplassen er særdeles sosial med en meget romslig sofa rundt et stort bord. I tillegg er det tre separate, komfortable stoler i fartsretningen.

IBIZA 911 TOURING: Turbåten har mye plass, og er sosial.
IBIZA 911 TOURING: Turbåten har mye plass, og er sosial.

Takket være det betydelig økte innvendige volumet, er det god plass til å bevege seg selv med mange mennesker om bord. I den nye modellen har produsenten valgt et lysere og lettere interiør i eik, noe som også gir bra romfølelse. I lugaren forut er det rikelig med skapplass, blant annet oppunder dekk. En temmelig unik løsning er lugaren under dørken på uteplassen. Her kan en seksjon av dørken heves elektrisk for å få adkomst til en romslig dobbeltkøye. Ibiza 911 Touring vil være tilgjengelig med en rekke motoralternativer, med Yamahas nye V8 på 450 hk som det største alternativet.

Godt salg

- Båten har fått en svært positiv mottakelse blant forhandlere og kunder, forteller Ibiza-eier Helge Duus.

- Situasjonen som oppsto i vår etter at det ble innført reiserestriksjoner, har påvirket båtsalget kraftig. Vi er nettopp ferdig med innsalget for høsten og har fulle ordrebøker. Salget av den nye modellen har vært over all forventning, med rundt 30 solgte båter allerede en uke etter lansering, forteller en fornøyd Helge Duus.

FAKTA: IBIZA 911 TOURING

Lengde i meter: 9,11

Bredde i meter: 2,95

Soveplasser: 2+2

Motorer: 300-450 hk