PRAKTISK: Internett om bord

INTERNETT: Familien Thomassen tilbringer mye tid på sjøen og har sørget for godt nett om bord i båten.
INTERNETT: Familien Thomassen tilbringer mye tid på sjøen og har sørget for godt nett om bord i båten.

Happy ship med alle på nett

Denne sommeren kommer mange av oss til å ligge i naturhavn. Stabilt og bra internett om bord handler både om komfort og «happy ship» for ung og voksen. Jan Helge Thomassen har funnet en løsning for internett i båt som han gjerne deler med andre.

Publisert

Med rundt 150 overnattingsdøgn om bord i båten året rundt, har det blitt en naturlig og viktig del av båtlivet å kunne være online for Jan Helge Thomassen og familien.

I 2020 er samfunnet bygd opp rundt at alle er på internett. En kan like det eller ikke like det. Vi har valgt å akseptere realitetene, og har innrettet vårt båtliv etter virkeligheten. Det handler om at ungene kan få dekket sine urbane behov etter at de har fanget krabber, gått turer og fisket i jolla, nemlig å kunne chatte og spille spill med vennene sine. De voksne har sine sosiale medier som de pleier, og familien skal kunne se på TV når det er ønskelig.

Dessuten er det faktisk en god del jobb som kan utføres på «gjemmekontoret» i skjærgården. En ofte meget effektiv arbeidssituasjon, der arbeid kan kombineres med de gode opplevelsene. Vi har testet ut ulike løsninger underveis og funnet en løsning som dekker våre behov veldig godt.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS