Test: Finnmaster R6 og T6

SAMME SKROG: Nye Finnmaster T6 og R6 er basert på samme skrogplattform, og er identiske fra vindskjermen og akterover. Åpen bowriderløsning eller overnattingsmulighet, samt vekt, er det som skiller dem.

Trang daycruiser, perfekt bowrider

Rykende ferske Finnmaster R6 og T6 er basert på samme skrog, men har to forskjellige dekksløsninger. Daycruiserutgaven er litt ambisiøs med snau køyelengde. Bowrideren innfrir derimot forventningene og er en veldisponert dagsturbåt.

Med de to nye modellene har den finske produsenten nå hele fire ulike modeller på samme skrog. Alt fra en åpen skjærgårdsjeep til en komfortabel styrhusbåt. Fire modeller for ulike behov, og samtlige med et 18-graders V-bunnskrog.

Finnmaster T6 har samme dekkslauyout som bowrideren R6 aktenfor vindskjermen. Trinn fra fordekket fører ned til uteplassen, og vis-á-vis førerplassen er det adkomst til lugaren under dekk hvor det er køyeplasser for to. Løsningen er enkel, men fungerer greit for enkeltovernattinger. Den øvrige layouten i begge modellene er identiske, som for eksempel den U-formede sofaen akter og badeplattformene med stige og vannskibøyle.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER