Brukttest - Princess 45 Flybridge

Realistisk drøm

Vi har testet en 2007-modell Princess 45 Fly bridge i meget god stand. Prisene på disse båtene begynner å komme på et nivå som gjør drømmen oppnåelig for stadig flere. For rundt 2,5 millioner får man et flytende landsted i klassisk innpakning med rikelig komfort og lugarplass for inntil seks personer.

Publisert Sist oppdatert

Dagens generasjon av Princess 45 Flybridge var i produksjon 1999 til 2009, og er en av volummodellene til den engelske storprodusenten i Plymouth. Dette er kombinasjonen av stor flybridge, tre separate lugarer og to toalettrom - på en båt som ikke er større enn at den passer godt inn i norske havner. Princess-importøren antyder at det er levert cirka tyve båter av denne modellen i Norge.

Princess 45 Flybridge har et klassisk design signert av produsentens langvarige husdesigner Bernard Olesinski, med dyp V-bunn og aksler på V-gear. Princess Yachts International har siden selskapet ble grunnlagt av David King i 1965 vært en stabil og ledende produsent av premium motorbåter. Båtens sterke markedsposisjon understrekes av at en helt ny versjon av Princess F45 ble lansert under båtmessen i Düsseldorf i januar i år.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER