Yamarin 63 BR

Ny generasjon med stor uteplass

Det er de finske produsentene som i dag leder an utviklingen av dagsturbåter. Yamarin fornyer nå hele sitt modellprogram med flere spennende nyheter. Vi har testet bowrideren yamarin 63 BR.

Publisert Sist oppdatert

Yamarin var lenge markedsleder med sine båter i størrelsen mellom 5 og 8 meter. Etter at Yamaha overtok produsenten, har man satt i gang en omfattende produktutvikling og satser nå på et helt nytt formspråk. Først ut var det nye flaggskipet Yamarin 88 DC og neste modell er en åpen bowrider i volumsegmentet på 6 meter, en båtstørrelse bygd fro motorer mellom 115 og 150 hester. Den nye båten har fått samme modellbetegnelse som forgjengeren, nemlig Yamarin 63 BR, men er en helt nyutviklet båt fra innerst til ytterst.

Foruten helt nytt skrog- og dekksdesign, så er det uteplassen akter som er karakteristisk for denne modellen. Den er veldisponert og svært romslig med tanke på båtens størrelse. I tillegg til den tradisjonelle førerstolen har man på babord side en dobbel sittebenk med vendbart ryggstø. Her får to personer plass, slik at tre personer sitter i fartsretningen med bra beskyttelse bak vindskjermen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER