Test: Uttern T70 og D70

Uttern D70 og T70
KOMPLETT: På styrbord side er det en overraskende velutstyrt bysse. Den inneholder Wallas kokeapparat med varmelokk, vask, trykkvann og stuverom.
EKSTRA: På hver side av motorbrønnen er det badeplattformer som kan forlenges med 30 cm, en fordel om man for eksempel vil utstyre båtene med ankervinsj.
GJENNOMTENKT: Her er det plass til instrumenter, 9’’ kartplotter og brytere. Førerkomforten er meget bra.
IDENTISK: Konsollen på passasjersiden har samme utforming og farge som førerplassen. I denne konsollen er det stort stuverom med plass til alle putene.
LETT ADKOMST: Under dørken på uteplassen er det et bra stuverom hvor det også er lett adkomst til blant annet batteriene.
SOVEPLASS: Køyene i Uttern D70 har bra liggelengde. Babord køye kan forlenges med en ekstra pute. Glassfelt i dekk og skrogsider gir mye lys og romfølelse.
KOMPLETT: Det er ikke mange syv-meters daycruisere som har et så romslig og komplett, separat toalettrom. Her er det sjøvannstoalett, håndvask og ventil som kan åpnes for ventilasjon.

Smart konsept i to varianter

Utternbåtenes særmerke har i alle år vært høyt utstyrsnivå. Bowrideren T70 og daycruiseren D70 er ikke unntak fra den regelen. Begge er i prinsippet sjøklare og D70 har også separat toalettrom under dekk.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER