Test: Ibiza 811 Touring

STOR Sittegruppe: Ibiza 811 Touring har en gigantisk U-sofa rundt et solid langbord.
LETTVINT: Det er enkelt å bevege seg gjennom båten fra for til akter. Her er brede trinn fra plattformen og inn på uteplassen.
STIKKLUGAR: Under uteplassen er det en stikkøye med plass til to små, eller en voksen person.
VOLUM: Det er god plass på toalettrommet, som er komplett utstyrt og har rikelig med plass selv om det ikke er ståhøyde her inne.
FENDERPLASS: I de store stuverommene på hver side akter er det god plass til fortøyninger og fendere.
Praktiske løsninger skreddersydd for nordiske forhold gjennomsyrer båtene, og Ibiza 811 er i så måte rendyrket fra for til akter.

Suveren suksess

Med komfort i toppklasse, sjøegenskaper og imponerende byggekvalitet, egner Ibiza 811 Touring seg også for lengre overnattingsturer. For mange seiler weekendcruiseren opp som den nye turbåtfavoritten.

Publisert Sist oppdatert

Ibiza Boats AS er blant de aller siste norske båtprodusentene, og den siste av de store som fortsatt holder stand på Sørlandet. For få år siden satte de i gang en massiv produktutvikling, som ble innledet med Ibiza 760 Touring, deretter kom 680 Touring, så 801 Sport og i vår lanserte de flaggskipet 811 Touring. Med et helt særegent designuttrykk, blant annet takket være kraftige fenderlister og baugfender, skiller den nye generasjonen Ibiza seg ut fra mengden. Praktiske løsninger skreddersydd for nordiske forhold gjennomsyrer båtene, og Ibiza 811 er i så måte rendyrket fra for til akter. Modellen har vært en formidabel salgssuksess – og det med god grunn. Ibiza 811 er en av – om ikke den – ypperste weekendcruiseren i sin klasse. Sjøegenskaper, byggekvalitet, layout og design er fremragende. Prisen er dessuten meget konkurransedyktig, selv om båten er produsert i Norge.

Sjøegenskaper

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER