Førsteinntrykk: Marex 310 Sun Cruiser

MYE LYS: Den romslige hovedlugaren forut er meget innbydende og har flotte panoramavinduer i skrogsidene.
LUKKES HELT: En innovativ lukeløsning gjør det mulig å kombinere en gigantisk åpning samtidig som avdelingen under dekk kan lukkes helt.
MANGE ROM: Stuveplassen i Marex 310 er omfattende og svært godt utnyttet. I benken på badeplattformen er det blant annet plass til to propanflasker.
LETT TILGANG: Køyebunnen i hovedkøya er delt slik at man får enkel tilgang til et stuverom i hele køyas bredde.
ENORMT: Marex 310 har sannsynligvis klassens største og mest tiltalende toalett- og dusjrom.
GENIAL: Kalesjeløsningen er like enkel som den er genial. Den pakkes sammen eller settes opp i løpet av sekunder. Kalesjeduken trekkes rundt uteplassen som en gardin.

Fulltreffer for familien

Med svært god plassutnyttelse og prioritering av smarte løsninger, er nye Marex 310 Sun Cruiser årets mest spennende familiebåt i sin klasse.

Publisert Sist oppdatert

Sun Cruiseren er en av de virkelig gamle traverne til båtprodusenten Marex. Den ble lansert i 1988 og var i produksjon helt frem til 2015, og gjennomgikk et antall ansiktsløftninger underveis. I høst ble den populære familiebåten avløst av en rykende fersk modell, nemlig 310 Sun Cruiser. Båten føyer seg elegant inn i modellprogrammet til Marex, som har gjennomgått en total forvandling etter introduksjonen av 370 Aft Cabin Cruiser (senere 373 ACC). Modellprogrammet omfatter i 2016 fire modeller i samme designfamilie, hvorav 310 Sun Cruiser er den nye volummodellen som skal overta plassen til den gamle 27-foteren. En verdigere arvtaker kunne den knapt ha fått.

Lure løsninger

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER