Test: Brukt Finnmaster 68 DC

STUVEPLASS: I et stort rom i dørken er det rikelig med stuveplass, samt fast plass til bordet.
VANNTANK: Båten tilbys med trykkvann som ekstrautstyr. Tanken sitter under førerstolen, hvor det også er ekstra stuveplass.
OVERNATTING: Man kan enkelt re opp en dobbeltkøye i lugaren forut. Vår testbåt hadde dessuten sjøvannstoalett som ekstrautstyr.
FIN LØSNING: Båten er teknisk meget velorganisert, og løsningen med at man kan åpne lukene uten å måtte fjerne putene er elegant
FLOTT TRAPP: Lett adkomst til lugaren, bred og trygg trapp til fordekk og en velformet
KOMFORTABEL: Fem personer får lett plass rundt bordet i den J-formede sofaen i Finnmaster 68 DC.
EKSTRA: Testbåten har alt nødvendig ekstrautstyr som kreves for en lengre overnattingstur, inkludert en fullt utstyrt byssemodul.

Et trygt valg

Weekendscruisere øker i popularitet igjen. Vi vil ha overnattingsmulighet, toalett og en liten bysse - til en overkommelig pris. En Finnmaster 68 DC byr på alt dette for drøye 400.000 kroner.

Publisert Sist oppdatert

Finnmaster 68 DC kom på markedet i 2007 og tok direkte opp konkurransen med Yamarins mellomklassemodeller. Den elegante daycruiseren ble omtalt som amerikansk-inspirert i flere tester etter lanseringen, men dekkslayouten har en hel-nordisk familiebåt-løsning. I følge Anders Topland ved Grimstad Baad­senter har etterspørselen etter denne båttypen økt merkbart de to siste årene. Båter med overnattingsmulighet, en liten bysse og toalett er svært aktuelt for par og familier som ønsker muligheten til å reise på overnattingsturer i inntil en uke, uten å måtte binde opp for mye kapital i båtkjøpet. I så måte er Finnmaster 68 DC et fullverdig alternativ.

Hva får du for pengene?

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER