Brukt Marex 350CC

SMART TAK: Da 350 CC ble lansert, hadde den en unikt enkelt kalesjeløsning. Bøyler og duk forsvinner inn i targabylen, og hele kalesjen håndteres på få minutter.
DOBBEL STOL: To passasjerer sitter meget komfortabelt på en egen benk ved siden av føreren. Luke i vindskjermen er også 350 CC fortsatt ganske alene om i sin klasse.
EKSTREMT SOSIAL: Uteplassen p 350 CC er en svært vellykket sosial plattform for både matlaging, avslapping og omgang med mange mennesker.
PRIMA: Også i motorrommet i vår testbåt var det hevet over enhver tvil at vedlikeholdet har vært førsteklasses. Her er det ingenting å sette fingeren på. *** Local Caption *** TestBrukt Marex 350 CC
SENTERLUGAR: Den store lugaren tverrskips har stor omkledningsavdeling og god skapplass. Her har to mennesker rom for privatliv. *** Local Caption *** TestBrukt Marex 350 CC
FULL BREDDE: Hovedlugaren forut har en stor køye i båtens bredde, og rikelig med stuveplass. Interiøret fremstår som nytt. *** Local Caption *** TestBrukt Marex 350 CC

Drømmebåt til turbruk

En av de mest optimale familieturbåtene på markedet, heter Marex 350 CC. Den er skreddersydd for det komfortable, sosiale livet i den norske skjærgården. Vi har testet en ti år gammel båt i førsteklasses stand.

Publisert Sist oppdatert

Da Marex 350 CC ble lansert i 2003, brakt den nye tanker inn i norsk båtproduksjon. Den yngre generasjon Aalrud hadde overtatt den Grimstad-baserte båtprodusenten, og Espen Aalrud tok over der faren slapp gjennom å designe en åpen turbåt basert på Marex 350 Scandinavia som hadde eksistert siden 2000. Gjennom å prioritere en ny form for planløsning og ta nye generasjoners behov på alvor, innførte ikke 350 Cabrioletcruiser bare et nytt begrep i turbåtsegmentet. Den tilførte markedet en skandinavisk turbåt med svært god bokomfort.

Hva får du for pengene?

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER