Bruktbåttest: Princess 46 Riviera

Princess 46 Bruktest
SPISEPLASSEN: På styrbord side under dekk er det stor og god spiseplass.
LITEN BYSSE: Byssa i 46 Riviera er relativt liten. Vi savner mer skapplass, men den har et stort kjøleskap.
LYST OG TRIVELIG: Selv i lugaren på styrbord side midtskips er det god plass, lyst og trivelig. God ståhøyde til å kle av og på seg.
TO BADEROM: Det er plass til alt som trengs i en 46 fots båt. Rivieraen har for eksempel to totalett- og baderom, én for gjester og barn og én egen i hovedlugaren.
HOVEDLUGAR: Kapteinens lugar var like flott i Princess i 1992 som den er i langt mer moderne båter.
OVERSIKT: Styrmannen sitter høyt og fint og har full kontroll ut av vinduene på alle sider. God plass og god oversikt på instrumentpanelet.
KALESJE: Du må finne deg i å ta av og på kalesjen, avhengig av vær og vind. Riviera er, som navnet sier, først og fremst en solskinnsbåt.

Oppnåelig luksus

Prisene har stupt på fordums luksusbåter over 40 fot. Holder en 22 år gammel Princess fortsatt mål? Er den et alternativ for familien som vil ha større båt? Vi har testet Princess 46 Riviera.

Publisert Sist oppdatert

Princess 46 Riviera, en drøm i det fjerne for oss som tøffet rundt i småbåter da den for første gang seilte ut fra fabrikken i Plymouth i England i 1989. Riva-serien ble erstattet av V-båtene i 1993, men har likevel levd videre som linjelekre, litt uoppnåelige klassikere.

Men nå begynner det å skje merkbare ting i bruktmarkedet. Brukte Princesser har tradisjonelt holdt seg meget bra i pris, men heller ikke status-merkene unngikk tilbakegang under finanskrisen. Prisene i bruktmarkedet er kraftig justert ned.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER