Quicksilver 755 Pilothouse

Quicksilver 755 Pilothouse – mye for pengene

Styrhusbåter passer for det nordiske klimaet. De blir stadig mer populære, og nå har de også fått påhengsmotor på hekken istedenfor innenbordsmotor. Vi har testet fire av dem.

Publisert Sist oppdatert

Se hele sammenlikningstesten av Finnmaster Pilot 7.0, Quicksilver 755 Pilothouse, Bella 700 Patrol og Beneteau Barracuda HER

Amerikanske Brunswick lager ikke bare marinemotorer (Mercury, Mariner og MerCruiser), men også en mengde forskjellige båttyper som blant annet selges under navnet Quicksilver og som produseres i Polen. Styrhusbåtene har fått betegnelsen Captur Pilothouse og bare i denne gruppen finnes det fem forskjellige modeller fra ca 5,5 meter (18 fot) til ca 9 meter (29-30 fot). Vår testbåt 755 Pilothouse ble presentert som en nyhet i fjor og er den klart største i testgruppen og den eneste som kan utstyres med påhengsmotor på opp til 250 hk. Store ytre mål gir også store innvendige mål. Denne båten har således den største ståhøyde i styrhuset, de lengste køyene forut og den største sittebrønnen akterut.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER