Micore 628 cc Offshore

Bra ombordstigning via fordekket og flere stuverom under fordekket, toften forut og under dørken forut.
GAMMELDAGS: Store gangflater akterover, men ingen komfort i de enkle sitteplassene og ingen smart utgang til badeplattformen.
KORTERE: En ny og kortere styrekonsoll gjør det lettere å komme inn til stolene bak styrekonsollen. Et lite minus for rattet som sitter for nære gass/girspaken, men pluss for fin fotplate

Komfort savnes

I fjor kom det tre nyheter i skjærgårdsjeep-klassen på litt over seks meter (ca 20 fot). De svenske båtene Ryds F588 WA og Micore 628 cc Offshore samt norsk/polske Nordkapp Enduro 605. Sistnevnte ble kåret til «European Powerboat of the Year» i sin klasse under båtmessen i Düsseldorf i januar. Utnevnelsen skjønner vi godt.

Publisert Sist oppdatert

Sammenlikningstest kan du lese her

Svenske Micore 628 cc er en videreutvikling av den tidligere modellen 630 der man har benyttet samme skrog men gjort om styrekonsollen. Den har fått en tøffere design og med god plass til instrumenter, smarte håndrekker og ikke minst en skikkelig god fotplate. Her skiller den seg ut fra de to andre båtene. Med en litt kortere konsoll har man også fått bedre gangpassasje rundt. Det er enklere å komme til både fører- og passasjerplass.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER