TEST: Brukt Master 670 Miami

Tidløs klassiker

Master 670 Miami ble unnfanget i - ja nettopp - Miami. Den klassiske daycruiseren med det fantastiske skroget prydet forsiden på Båtmagasinets første nummer. Det kom i oktober 1985, for nøyaktig 20 år siden. Båten er like aktuell i dag.

Publisert Sist oppdatert

Den legendariske konstruktøren Jim Wynne er opphavsmann, og konstruksjonen ble bestilt av Helge Duus som den gang drev Master-fabrikken. Det var den svenske avisen Expressens båtjournalist Bengt Ahlskog som i sin tid introduserte Duus for legenden Wynne, som blant annet er oppfinner av aquamatic-drevet, eller hekkagregatet som mange sier.

 Jim Wynne fikk med seg designeren Fred Hudson på design og interiør. Resultatet ble en daycruiser med klassiske, tidløse linjer, et design som fungerer like godt den dag i dag. Vi har testet en meget velholdt 6 år gammel båt som påstås å være fabrikkbygd hos Inter Trading. Men den er nok levert som byggesett, - for vi lagde ikke ferdige båter på den tiden, sier innehaver Åsmund Mathiassen på Inter Trading. Han var produksjonssjef og medeiere på tidligere Master Boats og var med fra starten av i 1985 da båten ble lansert. Nå heter båten bare Miami 670 og skal fra nå av produseres og selges av W.I.C. Marine i Horten. 

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER