TEST: Brukt Master 820

27 fots plasspalass

- Kjempeplass, jubler eiere av Master 820. Til 27- foter å være har båten fantastisk mye boareal, og er en ypperlig familiebåt den dag i dag.

Publisert Sist oppdatert

Når man tar Master 820 i nærmere øyesyn, er det nettopp det såkalt hjemmekoselige som først springer en i hu. Her er det mye plass til nips og naps, mor og far og flere barn - alt på 27 fot. Det eneste som mangler, er en blomsterkasse på hekken. Master 820 er en riktig sjøens campingvogn med en eksepsjonell plassutnyttelse ned til hver minste kvadratcentimeter - i en grad som i dag ville vært forbausende i en 27-foter. Båten ble designet med tanke på at den skulle være god å bo i for en hel familie, og har derfor fem permanente køyeplasser. For å finne tilsvarende blant dagens båter, må du i de fleste tilfeller et stykke opp over 30-fotsgrensen. At du ikke må ut med mer enn drøye 450.000 kroner for et velstelt, fabrikkbygd eksemplar fra midten av 80-tallet, er ytterligere en positiv vekt på skålen. 

De første Master 820 kom på markedet tidlig på 1980-tallet. Et stort antall ble solgt til selvbyggere, noe som i dag er viktig å ha i tankene når man vurderer kjøp av en Master 820. Mange av båtene har dessuten BMW-motorer som begynner å bli ukurante. 

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER