STORTEST AV norske FLYBRIDGEBÅTER

Med familien på flybridgen

Båtliv ønsker herved å avlive myten om at flybridgebåter er for folk som liker å se ned på andre. Vi har kjørt fire av traustingene, og ble heftig begeistret for utsikten og den økte bruksverdien man får med en ekstra «etasje».

Publisert Sist oppdatert

Vårt oppdrag var å finne ut om Flybridgebåter egner seg som familiebåter. Og ja da. Det vi i hvert fall fant ut var at nå må vi slutte å se opp til flybridgefolket. Båtlivet har gått fra å være snekkemafians tumleplass, til å bli en folkesykdom det er godt å være smittet av. Med økt levestandard og bedre økonomi har sjøen blitt et fristed for alle. Folk nyter å være på sjøen. Vi investerer i dyrebar fritid, og med slike prioriteringer stilles det også større krav til båtene og fasilitetene om bord. For 20 år siden var du garantert millionær om du kom kjørende i en 35 fots flybridgebåt. I dag handler det nødvendigvis ikke lenger om yrke eller økonomi, men om prioriteringer. Noen velger å bruke to millioner på stor båt med flybridge og garantert sjøutsikt 360 grader rund baut. Andre bruker samme summen for å komme seg lengst mulig ut på viddene.

En stor båt gir garantert mer bokomfort. En stor båt med flybridge gir enda mer. Du får på mange måter et rom til i «fritidsbolig­en». Et viktig poeng er at med en så stor og høyt beliggende uteplass kan du sole og bevege deg samtidig. Mange opplever også at det er bedre å manøvrere fra flybridge'n på grunn av at du da får en fantastisk utsikt til alle sider.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER