Prøvekjørt: Yamarin 53 BR

Trivelig Bowrider

Yamarin 53 BR er en viderutvikling av den populære 5220-modellen. Båten er akkurat passe stor som dagsturbåt for en vanlig familie.

Publisert Sist oppdatert

Never change a winning concept» heter det som kjent. Det har Kesko tatt konsekvensene av og båten er derfor modernisert med silkehansker. Fra fenderlisten og opp er overbygget hevet en del. Vindskjermen har fått mer moderne linjer og det samme gjelder detaljene inne i båten. Integrert badeplattform er på plass. Konseptet er en «bow-rider» med en funksjonell og praktisk innredning. Beregnet for nordisk bruk hvor fisken kan trekkes om bord uten at man ødelegger tykke tepper etc.

Akter er det sittebenk for tre. Bak hver av sidekonsollene er det en god GT-stol hvor man sitter godt. Midtvinduet er hengslet og forut er alt helstøpt med et par sitteplasser. Det er ikke veldig mye plass forut, men vi er ikke i tvil om at dette blir ungenes favorittplass. Arrangementet i båten gir god trafikksone midt i båten og har den klare fordelen at man kan trekke opp akterkalesjen og sitte beskyttet i regnvær. I forhold til en åpen skjærgårdsjeep blir båten straks mer brukervennlig uansett vær. Med det viktige ankepunktet at akterkalesje ikke er standard, men ekstrautstyr. Da blir liksom noe av båtens beste argumenter borte og ledelsen i Kesko var enig i at man kanskje burde ta en revurdering av dette.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER