PRØVEKJØRT - Flipper 605 WA

Likner på Yamarin

Raimo Sonninen, sjefen for Bella Flipper i Finland, kaller sine Bella-båter for «sjøens Folkevogn» og profilerer sine Flippermodeller som «sjøens Audi». Med det i bakhodet var det spennende å hoppe rett fra Bella 600 og over i den nye Flipper 605 WA.

Publisert Sist oppdatert

Det spesielle med 605 WA er først og fremst konsollen. Den har moderne design og en buet vindskjerm med fin høyde. Designet minner mye om Yamarins 6210 modell og det er mer som har likhetspunkter. Båtene er omtrent like store – bare 2 cm skiller i lengden. I bredden måler Yamarinen 248 cm mot Flipperens 232 cm. Det er viktige centimetere i akkurat denne sammenhengen. For begge båtene har nemlig en stor konsoll hvor skipper og en passasjer sitter godt beskyttet helt inne i konsollen. Begge båtene sliter litt med det samme problemet – det er på grensen til å være trangt!

I og med at Flipperen er smalest, sliter den i sterkere grad med problemet. På Yamarinen kan man også få montert et toalett i den forholdsvis store konsollen. Altså er dette to ganske like båter – både i design og løsning.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER