Finnmaster 6800 WA Cabin

En ny generasjon er født

Sammen med den nye Skibsplast 730 HT må Finnmaster 6800 WA sies å være blant de mest moderne styrehusbåtene på markedet. Her går ikke design på bekostning av praktiske løsninger, noe som dessverre har vært trenden de siste årene.

Publisert Sist oppdatert

Innovativ båtdesign har ikke vært førsteprioritet blant lystbåtprodusenter de siste årene. Spesielt gir dette seg utslag på båter med styrehytter eller dekksalong, som har blitt hengende etter i «evolusjonen». Den nye Finnmaster 6800 WC representerer imidlertid et «friskt pust» hva gjelder båtdesign i denne klassen. Båten har flere smarte løsninger og gjør mange påstander til skamme: Moderne linjer kan utmerket gå sammen med praktiske detaljer og god funksjon. Det er ikke nødvendig å velge det ene eller det andre - man kan faktisk få begge deler.

Dette stiller store krav til formgiveren. Vi våger å hevde at tidsriktige linjer vil bli langt viktigere i fremtiden. Akkurat som på bil, vil morgendagens båtkjøpere legge større vekt på avansert og gjennomtenkt design, kombinert med praktisk funksjon.«Båtkjøperne er så tradisjonelle», er en påstand vi ofte hører fra produsentene i begrunnelse for å fortsette med det gammeldagse designet. Men hvilket valg har kjøperne egentlig?

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER