Faeton Moraga 730 TOP

neste nummer

Den enkle spanjolen

Faeton Moraga 730 Top representerer en ny middelhavstrend. Den er enkel, funksjonell, og billig. Dette er hobbyfiskeren som gir deg det du betaler for - og litt mer.

Publisert Sist oppdatert

Når Euroen synker som gråstein, samtidig som norske kronen når nye høyder, gir båthandel i EU-landene mye for pengene. Derfor dukker det for tiden opp en rekke «nye», sydeuropeiske båtmerker på det norske markedet - de fleste med stor tro på å kunne gjøre det godt blant prisbevisste nordmenn. Flere av båtene holder riktig god kvalitet, og er godt tilpasset norske forhold og bruksområder. Dette betyr seriøs konkurranse for flere av våre norske produsenter, som i strak motsetning til europeerne sliter med treg eksport, og som må støtte seg mer og mer på hjemmemarkedet for å overleve.

Turmarine SA er en slik ny utfordrer. Den spanske produsenten bygger båter i det tørre ørkenlandskapet i Almeria, og gjør det etter sigende meget bra i sine nye fabrikklokaler. Her produseres det båter fra 6,30 til 9,80 meter, og den første modellen som når våre breddegrader er Faeton Moraga 730 Top, en relativt enkel og funksjonell blanding av en hobbyfisker og en cabincruiser.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER