Linssen 41 SL

Linssen 41 SL har både særpreg og stil. Det er en båt for helårsbruk med høy komfort ombord. Båten bygges med to alternative innredninger.

Hollandsk motorkrysser i stål

I Holland foregår båtlivet enten på kanalene mellom kuer og åkre, eller utenskjærs i Nordsjøen der bølger og strøm stiller store krav til båt og mannskap. Europas største produsent av motorbåter i stål, Linssen, har båter for tøffe forhold. Vi har prøvet en av dem, den nye Linssen 41 SL.

Publisert Sist oppdatert

Mens de fleste båtprodusentene er opptatt av å bygge båter som går fort, satser hollandske Linssen Yachts på rene deplasementbåter i stål. Det verdenskjente verftet i Maasbracht er Europas største produsent av seriebygde stålbåter. De har bygg­et båter siden 1949 og har lykkes i å kom­binere hollandske stålbåttradisjon­er med moderne design av motor­­­kryssere. I dag bygger verftet båter fra 32 til 50 fot, alle i samme stil og som rene seriebygde standardbåter.

Hvis du ikke er ute etter høy fart, men søker en solid og sterk båt som tåler både hardt vær og tøft bruk, er stålbåten utvilsomt et interessant alternativ. Linssen har lagt stor vekt på å optimalisere selve produksjonen med sikte på å redusere støy og vibrasjon, og utnytte alle stålets fordeler. I dag ledes verftet av grunnleggerens fire sønner: Jos, Harry, Jan og Peter Linssen. Verftet tok tidligere i år i bruk en ny produksjonshall på 2000 kvm. I alt har bedriften 16.350 kvm. gulvflate.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER