Cap Camarat 755 WA

Stilig fransk utfordrer

Franske Jeanneau er mest kjent for sine seilbåter her til lands, men de har lange tradisjoner med motorbåter også. Cap Camarat 755 WA er båten for solfylte dager og fartsglade båtfolk.

Publisert Sist oppdatert

I middelhavslandene skal det helst være to motorer i båten. Det er neppe på grunn av sikkerhet, for motorene er sjelden satt opp med separate tanker etc. Men det er selvsagt mye enklere å manøvrere en båt med to propeller inn og ut av trange havner. For en nordmann føles det litt uvant med en 25 fots daycruiser utstyrt med to 150-hesters påhengsmotorer. Men “Cap Camarat 755 WA” er mer å betrakte som en litt forstørret skjærgårdsjeep med et overbygg som gjør det mulig å overnatte. Den faller helt inn i dagens trend for skjærgårdsjeeper som jo blir større, mer komfortable og med et tørt område under fordekket.

Cap Camarat 755 hadde premierevisning på årets “Sjøen for alle”. Her hjemme får den betegnelsen “Walk Around” av importøren, Svela Marine i Fredrikstad, som har stor tro på at dette er en båt som vil slå godt an. Cap Camarant 755 leveres i to ulike varianter: “Luxe” og “Fish”(standard) og med ulike motoralternativ. Svela Marine satser på 2 firetakts Suzuiki-motorer på 140 HK, eller en totakter på 225 HK. Produsenten valgte altså to 150-hestere til testbåten, men anbefaler også to 200 HK motorer for dem som vil kjøre riktig fort.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER