Salon Nautic 2021

Se bildespesial ved å klikke på pilene øverst på siden av bildene.

Ny Beneteau Antares for fiske og familiehygge

Har du en drøy million til båtkjøp, og ønsker deg en sporty modell med styrehus og overnattingsmuligheter? Da kan nye Beneteau Antares 8 være båten for deg.

Publisert Sist oppdatert

Salon Nautic, Paris

Mange nordmenn kjenner Antares-modellene fra Beneteau, og Antares 8 er en fornyet versjon av forgjengeren, og fås nå i en cruising utgave og en fiskeutgave.

Beneteau Antares 8 er en sporty weekender med utenbordsmotor. Her har du det trenger for en helg på sjøen: Overnattingsmulighet i dobbelkøye under fordekket samt toalett med vask. I styrhuset det et lite byssebluss, vask og kjøleskap samt sittegruppe der fire kan klemme seg inn rundt et lite bord.

Båten virker lys og luftig med luke i taket både over salongen og over kabinen nede. Det sorte dashbordet ser moderne og stilig ut. Utstilt båt er utstyrt med 250 hk Suzuki på hekken. Rundt motoren er det badeplattform med luke inn til akterdekket med U-sofa og nedfellbart salongbord. Her er det god plass til en familie på fire-fem, og hele salongen kan omgjøres til en stor solseng mellom måltidene. Også på fordekket er det en bred solseng.

Fiskeutgaven fås med stangholdere på hekk og hyttetak, fiskekum og takstativ for brett eller lignende.

Som navnet tilsier, er båten åtte meter lang. Det er en styrhusbåt med bakvegg. Denne typen båter har slått godt an i Norge, hvor været er omskiftelig, og det kan være godt å sitte inne i et lukket styrhus når det er vått og kaldt.

Startprisen i Frankrike uten motor er 59 840 euro (ca 600 000 kroner), mens den utstilte båten på Salon Nautic med 250 hester var 139 360 euro, inkludert fransk merverdiavgift på 20 prosent. Importør Erling Sande har ikke priset båten for det norske markedet ennå, men utstillingsprisen i Paris tilsier en pris rundt halvannen million kroner i Norge for utstillingsbåten.

Utstilt båt er utstyrt med 250 hk Suzuki

Lengde: 8,23 meter

Bredde: 2,80 meter

Deplasement: 2451 kg

Motor max: 250 hk

CE-klassifisering: C9

Norsk importør: Erling Sande

Salong med kokebluss, vask og kjøleskap