Bavaria snart klar med ny 36-foter

Bavaria legger i disse dager siste hånd på en ny modell i serien SR-Line. Prototypen på den nye 36-foteren skal første gang vises på den internasjonale båtutstillingen Boot Düsseldorf januar neste år.

Publisert Sist oppdatert
ÅPEN: Bavaria SR36 kan også leveres med lavere vindskjerm og med det bli en mer åpen båt.

Bavaria SR36 er neste båt ut i den nye SR-serien Den noe større SR41 er allerede S i markedet. Båten som nå kommer, er tegnet av den italienske designeren Marco Casali sammen med Bavarias eget utviklingsteam.

Store vindusflater

Ikke for stor, ikke for liten, sier teamet om sin nyhet som er 11,68 meter lang og 3.89 meter bred. Båten har en nydesignet skrogform, har store vindusflater i overbygget – og god plass både ute og under tak. I velkjent stil fra den tyske produsenten har også denne modellen en stor og solid badeplattform.

To versjoner

I SR36 blir det lagt stor vekt på områdene der det først og fremst foregår noe, nemlig på dekk og i cockpit. Ved siden av den tradisjonelle hardtop-løsningen over styrhuset, som valgfritt kan lukkes med skyvedør akter, blir nykomlingen også tilgjengelig som en Open Top, med lav frontrute og en bimini-løsning.

-Top Open-versjonen vil kombinere komforten fra en hardtop med den litt mer sporty appellen i en åpen båt, sier Marco Casali.

Også under dekk er det tegnet inn en stor salong, i tillegg til to store lugarer.