Lanserer Bavaria SR33

MINST: Bavaria SR33, som er den minste modellen i SR-serien, lanseres i Düsseldorf i januar.

Bavaria SR33 er ny lillesøster i populær turbåt-familie

I januar lanserer tyske Bavaria en ny og mindre modell i sin SR-serie med sporty familiebåter. Modellen er en oppfølger til forgjengerne SR41 og SR36, og har mange likheter med sine storesøstre.

Publisert Sist oppdatert

SR-serien til Bavaria har blitt godt mottatt i markedet, takket være sine romslige og funksjonelle løsninger. Nå kompletteres serien med en mindre modell.

Den nye modellen har en skroglengde på 10,89 meter og skal være en kompakt turbåt med hardtop-løsning. Med et relativt bredt forskip er det rikelig med plass både på og under dekk.

På uteplassen har den nye minstingen fått en tilsvarende sofaløsning som man finner på begge de større SR-modellene, hvor den bakre sofaryggen i U-sofaen kan reguleres frem og tilbake slik at man kan få en generøs solseng også med adkomst direkte fra badeplattformen. Tilsvarende finnes det en romslig solseng på fordekket. Solsengløsningen akter kan i tillegg til å fungere som solseng også konverteres til en hyggelig liten U-sofa med separat bord. Alternativt kan plassen konverteres til en stor sittegruppe for alle ombord.

FLERE MULIGHETER: Sittegruppen akter kan arrangeres på flere forskjellige måter, blant annet med en U-løsning vend akterover.

På uteplassen finnes det en stor wet-bar som supplement til byssa under dekk.

Under dekk er det til sammen fire køyeplasser i henholdsvis en senterlugar og en lugar forut. Dobbeltkøya i senterlugaren måler 2x1,60 meter. I et fellesareal mellom senterlugar og lugaren forut, har båten en sittegruppe og bysse. Toalettrommet har adkomst fra salongen, og skal ifølge produsenten by på et romslig toalettrom med separat dusjavdeling.

UNDER DEKK: Også under dekk er det en sittegruppe i tilknytning til byssa.

Den nye SR33 har store glassflater i vindskjermen rundt hardtopen, og under dekk er det store skrogvinduer.

Båten blir tilgjengelig med motorer både fra Volvo Penta og Mercruiser. I dobbeltmontasje vil effekten være fra 500 til 700 hk. For den som vil ha singelmotor, er SR 33 også tilgjengelig i en versjon med en 380 hk V8 fra Volvo Penta.

Bavaria SR33 lanseres på Boot Düsseldorf i januar 2023.

LES MER: