Cormate Chase 32 med 600 hk V12 utenbordsmotorer fra Mercury.
NYHET: Cormate Chase 32 med 600 hk V12 utenbordsmotorer fra Mercury.

Hundretusener å spare hos Cormate

Cormate stiller ut hele flåten sin på Båter i sjøen, og lokker kunder med flere hundre tusen kroner i rabatter i forhold til dagens prisliste.

Cormate Chase 32 får du nå med 600 hk V12 utenbordsmotorer fra Mercury.
PÅ UTSTILLING: Cormate Chase 32 med 600 hk V12 utenbordsmotorer fra Mercury stilles ut på Båter i sjøen.

 I rabatten på flere hundre tusen kroner ligger både redusert pris i forhold til gjeldende prisliste i dag, og vinteropplag kommende vinter som del av pakken. Det gode tilbudet gjelder leveringsklare båter.

–2023 er for Cormate et av våre beste år noensinne. Vi tok et strategisk valg i 2022 og bestilte opp en rekke båter til fast pris fra verftene våre. Den kraftige volumrabatten vi fikk da, samt oppgangen i eurokursen gjør at båtene kan selges til «gamle» priser i dag. I forhold til gjeldende prislister gir det svært hyggelige og attraktive rabatter/avslag, sier salgs- og markedssjef Thomas G Tømta i Cormate AS.

Fredrikstadbedriften viser også nyheter på Båter i sjøen. Tradisjonelt er Cormate-modellene utstyrt med innenbordsmotorer, men nå stilles Chase 32 og Chase 35 ut med V12 utenbordsmotorer fra Mercury.

–På messen kan du se alle Cormate båtene på vannet og få en grundig gjennomgang av utstyr, priser og motoralternativer, melder Cormate-teamet. Båter i sjøen åpner for publikum i morgen (torsdag 31.august).

Også Gromstad Bil & Båt lokker med messetilbud på populære modeller fra Nordkapp, Zodiak og Sting.