Dette blir å se under Båter i Sjøen 2023

– Vi er fornøyd med fin bredde i utvalget av båter, sier leder i Norboat Magnus Frøshaug Ryhjell. Les våre tester av båter som kommer til messen.

Publisert Sist oppdatert

Årets utgave av Båter i Sjøen går av stabelen på Aker Brygge 30. august, og dit kommer over 200 båter. I samtale med Båtmagasinet forteller leder for Norboat, Magnus Frøshaug Ryhjell, om hvordan de ligger an før messen:

 – Det er relativt hektisk nå i innspurten, men vi har kontroll. I år har vi fått på plass veldig mye bra båter. Målet og drømmen er jo å fylle marinaen så det er vi veldig godt fornøyd med. Vi har klart å løse alt det vi synes var litt «bob-bob» i fjor, og har jobbet hardt for å for å gjøre messen til en helhetlig og god opplevelse for hele familien.

Nytt av året

Ved spørsmål om hva som er nytt for årets utgave av messen sier Ryhjell at de blant annet har forbedret mulighetene for servering på messeområdet, og også utvidet området dedikert til aktivitet for barn og unge: 

– I fjor hadde vi problemer med å gi servering til alle de som trengte det, så i år har vi fått inn en ny flytende café/restaurant som huser om lag 250 mennesker. Vi har også femdoblet størrelsen på området hvor det er aktiviteter for barn og unge, og her vil Elias stå, det blir mulighet for å lære knuter, og mye mer. Publikum vil også få mulighet til å ta og føle på den faktiske løpsbåten til Marit Strømøy, og ikke demo-båten, slik det som regel er på slike arrangementer. Vi arrangerer også en konkurranse hvor det er mulig å vinne en River 350 med 10-hester fra Mercury. Vinneren får også med en tilhenger fra Tysse, båtførerkurs fra Sjøakademiet, ett års abonnement hos Båtmagasinet, med mer.

Nyheter vi har testet

På messen nettside står det at 222 båter vil vises på Båter i SJøen i år. Vi har plukket ut en rekke båter som vises som nyheter, og som Båtmagasinet allerede har testet. Se vår store testoversikt i Testguiden med tusen båttester.

.

.

.

..

Les om båten du er på jakt etter i Båtmagasinets testguide med over tusen motorbåttester.