STORE: Princess kommer med mange båter på Båter i sjøen 2022

Stiller ut mange Princesser på Båter i sjøen

Princess stiller ut syv modeller på til sammen over 350 fot på Båter i sjøen første helg i september.

Publisert Sist oppdatert

-Messebesøkende kommer til å få oppleve Princess’er fra 40 fot til straks over 72 fot med båter fra Y Class, F Class, V Class og S Class. Nærmere bestemt sofistikerte og samtidig kraftfulle Princess Y72, som er en av årets nye modeller fra Princess Yachts. Smidige, men samtidig aggressiv Sportbridge yachten Princess S66. F Class progressive og kompromissløse flybridgebåter Princess F45, F50 og F55. Samt eventyrlige og dynamiske V Class båter som Princess V40 og årets siste nyhet Princess V50, skriver Princess i en pressemelding.

Det er første gang Princess Y72 vises for publikum i Norge, men to båter var allerede bestilt hit til landet da båten ble lanser på Cannes Yachting Festival i fjor. Y72 har twin V12 MAN 1650HK som gir en toppfart opp til 34 knop.

Princess presenterer også en helt ny V50 og V50 Open Modell. Den første V50 ble tidligere i år sjøsatt for første prøve-kjøring i hjembyen Plymouth i England og ble premierevist der på et eksklusivt event i slutten av januar. –– Vi gleder oss til å kunne fremvise Princess V50 for første gang i Norge under Båter i Sjøen, sier Benny Martinsson, CEO på Princess Yachts West Sweden / Norway / Denmark.