BÅT OG CARAVAN: Novospektrum Lanserer båtmesse på Lillestrøm i konkurranse med Sjøen for alle. Lanserer båtmesse på Lillestrøm i konkurranse med Sjøen for alle
BÅT OG CARAVAN: Novospektrum lanserer båtmesse på Lillestrøm i konkurranse med Sjøen for alle. Lanserer båtmesse på Lillestrøm i konkurranse med Sjøen for alle

Lanserer båt og caravan på Lillestrøm

Lanserer Norges største salgsmesse for båt og caravan på Lillestrøm i konkurranse med Sjøen for alle i Bærum på samme tid.

Publisert Sist oppdatert

NOVA Spektrum lanserer Norges største salgsmesse for båt og caravan med planlagt gjennomføring 29.februar – 3. mars 2024 i Lillestrøm. Det er forventet mer enn 15 000 besøkende til arrangementet der det blir salg av både nye og brukte båter, bobiler, campingvogner og alt av utstyr som trengs for å skape fine fritidsopplevelser til sjøs og på land.

Målet med den planlagte salgsmessen Båt & Caravan er å skape landets beste og mest effektive kanal for salg, markedsføring og relasjonsbygging for importører og forhandlere av båter, bobiler, campingvogner og utstyr til båt, caravan og fritid. Med mer enn 15 000 forventede besøkende ligger alt til rette for en helg med stor salgsaktivitet og mange muligheter for å få en knallstart på båt- og caravansesongen neste år.

-Vårt mål er å styrke konkurransekraften til bransjene som henvender seg til alle landets båt- og caravaninteresserte i Norge. Dette gjør vi gjennom å etablere en ny møteplass med en tydelig ambisjon om å være Norges største og beste salgsmesse for alle som importerer og forhandler nye og brukte båter, bobiler og camping. I tillegg legger vi til rette for at aktørene som selger fritidsutstyr også får en arena der de kan møte mange relevante kunder på kort tid, sier arrangementsdirektør i NOVA Spektrum Søren Nielsen i en pressemelding fra selskapet.

 Effektiv kanal med sterk salgseffekt 

Nielsen minner om at det er mange fordeler forbundet med å bruke den fysiske møteplassen som kanal fremfor annonsering i tradisjonelle og nye kanaler.

-Gjennom å la kundene se, føle og oppleve produktene skaper du en helt annen interesse for egen merkevare sammenlignet med ordinær markedsføring. I neste omgang bidrar dette til økt omsetning og forsterket konkurransekraft i et marked der det er viktigere enn noensinne å være sterkt til stede for egne kunder. Båt & Caravan er også et fantastisk utgangspunkt for å la nye og eksisterende kunder møte og bli bedre kjent med egne fageksperter og spesialister. Basert på erfaring, vet vi at dette ofte har en svært overbevisende effekt i salgs- og markedsføringssammenheng, fremholder Nielsen. 

Tar i bruk gigantisk innendørsbasseng

For å skape en best mulig totalopplevelse for alle besøkende, planlegger NOVA Spektrum å kombinere salgsmessen med morsomme og engasjerende aktiviteter for hele familien. Nielsen kan allerede nå røpe at man planlegger å benytte et gigantisk innendørsbasseng til vannsportaktivitet som alle kan delta på. I tillegg sørger arrangørene for en god miks av seminarer, foredrag og annen underholdning.

-Vi ønsker at Båt & Caravan 2024 skal være et arrangement som hele familien har glede og nytte av. Dette gjør at vi også er opptatt av å skape aktiviteter som engasjerer, og som gjør at man virkelig har lyst til å ta turen til landets største salgsmesse for båt og caravan, sier Nielsen. 

Nielsen forteller at NOVA Spektrum har lang og god erfaring fra andre arrangement når det gjelder å skape en attraktiv møteplass med sterk salgs- og markedsføringseffekt i kombinasjon med positive opplevelser som bidrar til høy publikumstilstrømning.