Båt & Caravan 2023:

INNE OG UTE: Messeområdet i Ålesund
INNE OG UTE: Messeområdet i Ålesund

Teller ned til Ålesund-messe

Førstkommende helg er det duket for tredagers båtmesse i Sunnmøres hovedstad.

Publisert Sist oppdatert

Det er i år sekstende gang denne båtmessen arrangeres i Ålesund, og niende gang temaene båt og caravan arrangeres parallelt.

Messen har 7500 kvadratmeter innendørs utstillingsarena pluss en flytende utstilling. Totalt er 70 lokale og nasjonale utstillere på plass inne i Sparebanken Møre Arena og ved kaiene når dørene åpnes fredag 3. mars.

MESSEHALL. Glimt fra fjorårets messe.
MESSEHALL. Glimt fra fjorårets messe.
FLYTENDE: 16 båter vises i marinaen.
FLYTENDE: 16 båter vises i marinaen.

Arrangøren lover et bredt utvalg av båter, motorer, flytebrygger og vannscootere. Ferd Båt stiller alene med over 1000 kvadratmeter stor stand, med utstyrsbutikk og båter fra Askeladden, Øien, Jeanneau, Finnmaster, Beneteau og Hobby. Da er naturligvis Boot-vinner Askeladden C78 Cruiser på plass.

Den ekstra eventyrlystne kan på sin side ta en kikk på Manta5s mye omtalte el-vannsykkel Hydrofoiler SL3.

Ved bryggene blir det mulig å inspisere 16 storbåter, og arrangørene trekker særlig frem at Saga Boats er tilbake på messen i Ålesund. Saga produserer som kjent alle sine båter i Selje, rett på sørsiden av Stadlandet.

Andre produsenter som blir å finne på den flytende delen av Båt og Caravan er Princess, Viknes, Skilsø, Marex, Westline, Sargo, Nimbus, Fairline og Dufour.