TEST: Grandezza 37 CA

MAKS MOTOR: Vi testet 37 CA med to D4-300-motorer. Det er dette motoralternativet som yter båten størst rettferdighet. 2x260 blir etter vår mening litt for lite.
SITTEPLASS: Stadig flere produsenter tar opp igjen løsningen med en sitteplass på fordekket. Grandezza har en kombinert benk og solseng.
RYDDIG: Alle tekniske installasjoner er samlet i et eget rom forenom motorrommet. Det gir et meget ryddig og praktisk maskinrom.
DOBBEL: I den langsgående senterlugaren kan man velge om man vil ha to enkeltkøyer eller en stor dobbeltkøye.
ELEGANT: Det dempede materialvalget og de enkle, funksjonelle løsningene gjør hovedlugaren forut svært tiltalende. Her er rikelig med stuveplass.
TODELT: Toalettrommet med egen dusjavdeling og både funksjonelt og delikat.
MEGET ROMSLIG: Byssa i 37 CA er svært innholdsrik og funksjonell. Her er også mulighet til å montere oppvaskmaskin.
UTE OG INNE: Når akterdøren i salongen åpnes, er det god kontakt mellom de sosiale områdene ute og inne.

Skreddersydd for nordisk skjærgård

Grandezza 37 CA er basert på et velprøvd konsept. Men med egen vri på en rekke detaljer og løsninger, er den nye langturbåten fra finske Grandezza en veltrimmet og moderne utfordrer i premiumsegmentet av nordiske bobåter.

Publisert Sist oppdatert

Frem til 2008 hadde vi fortsatt et stort antall produsenter av tradisjonelle, nordiske langturbåter. Ti år senere er det ytterst få igjen, og trekker man fra dem som har lagt produksjonen til Øst-Europa, kan man telle produsentene på en hånd. En av dem som fortsatt driver omfattende utvikling og produksjon i eget hjemland, er finske Grandezza. Vi mener at nærheten til både kundene og miljøet båtene skal brukes i, er avgjørende for å kunne utvikle båter som har egenskaper som er fullt ut tilpasset vårt særegne bruksmønster og farvann. Den nye Grandezza 37 CA er et godt eksempel på at det er en sterk sammenheng mellom nordisk produksjon og tilpassede bruksegenskaper.

Sjøegenskaper

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER