UTSOLGT: – Vi er utsolgt for Axopar 29 ut 2024 sier Jon Terje Andersen i Grimstad Bådsenter.
UTSOLGT: – Vi er utsolgt for Axopar 29 XC Cross Cabin ut 2024 sier Jon Terje Andersen i Grimstad Bådsenter. Nytt av året er det at vi har fått inn Nimbus (bildet).

– Axopar 29 XC utsolgt ut 2024

– Takten i båtsalget er langt raskere i år, sier Jon Terje Andersen i Grimstad Bådsenter, til Båtmagasinet. Axopar gjør det sterkt i det norske markedet. Tautrekking om å få tak i nye modeller.

Publisert Sist oppdatert

- Det manglet ikke på kritiske røster da Axopar 29 XC Cross Cabin ble introdusert i Norge, sier Andersen. "Baugen gikk feil vei" og det var mange innvendinger. Nå klarer vi ikke å skaffe nok båter til kundene våre. Axopar 29 XC er utsolgt ut 2024 og nå er det tautrekking om å få tak i nye modeller fra fabrikken, smiler Andersen.

Axopar 29 XC har etablert seg som en av våre bestselgende nye modeller, sier Andersen. Vi har heller ikke så mange båter på lager som tidligere.  I fjor var markedet mer nervøst. Det har ført til at vi har vært litt mer forsiktige med innkjøpene.  I år er takten i båtsalget langt raskere, sier Andersen. Grimstad Bådsenter er en av Norges største båtforhandlere med syv filialer fra Arendal til Stavanger og omsatte i toppåret 2022 for 430 millioner kroner. 

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER