Test: Askeladden C65 Cruiser

FJERNES HELT: Kalesje og bøyler legges ned i akterbenken og er dermed lett å håndtere og tar minimalt med plass.
STOR MOTORBRØNN: C65 Cruiser har en av klassens beste motorbrønnløsninger, som fungerer ypperlig i kombinasjon med vendbar rygg på akterbenken.
ELEGANT: På babord side foran passasjerplassen, er det en en liten vask og et kokeapparat som er integrert i konsollen.
BRA ERGONOMI: Førerplassen har alt man ønsker seg, men fortsatt stjeler A-stolpen og deler av vindskjermen litt mer sikt enn ønskelig.
KJØLESKUFF: En plassbesparende og praktisk kjøleskuff har fått plass under passasjerbenken på styrbord side.
VELFUNGERENDE: Toalettløsningen er enkel, men et sjøvannstoalett med grei plass rundt er langt bedre enn et portabelt toalett.
HØY KVALITET: Den lille lugaren forut har akkurat passe sittehøyde til at man kan sitte oppreist. Polstringer, belysning og byggekvalitet er førsteklasses.

Rendyrket til perfeksjon

Det er sjelden vi entrer en båt som er så komplett og ferdig som Askeladden C65 Cruiser. Båten har alt og er forbilledlig godt disponert.

Publisert Sist oppdatert

Med nye C65 Cruiser kompletterer Askeladden daycruiser-familien, som fra før består av C61 og C75. Den viktige 6,5-metersbåten er dermed på plass i sortimentet, hvor vi er overbevist om at den kommer til å gjøre krav på stor plass. Båten, som hadde premiere under båtmessen i Gøteborg, er den tredje DC-båten som Askeladden utvikler i samarbeid med polske Parker. Den bygger videre på erfaringene fra C75 og C61, og i C65 er alle egenskaper rendyrket til perfeksjon. C65 Cruiser oppleves som en komplett og ferdig båt fra dag en, fri for barnesykdommer og behov for justeringer.

SJØEGENSKAPER

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER