TEST: Aquador 35 AQ

SIDEDEKK: Styrhuset er noen centimeter off-center, noe som gir et bredt og praktisk nedsenket sidedekk på styrbord side.
MINI-YACHT: Nye Aquador 35 AQ fremstår som en liten storbåt med mange originale løsninger som på sett og vis bidrar til å danne en ny båtkategori.
IDEELL: Senterlugaren under salongen har både en stor omkledningsavdeling og en svært innbydende dobbeltkøye med skrogvinduer både i fot- og hodeenden.
SMART: I dollbordet på babord side er det et dypt rom med plass til alle fenderne
INGEN KOSEKROK: Det blir en liten konflikt mellom det store sidevinduet og det faktum at ikke har noe naturlig hjørne å hvile ryggen i på passasjerplassen.
GIGANTISK: Under førerstolen, i forlengelsen av byssebenken, har båten en meget romslig kjøleskuff med fryser.

Yacht i lommeformat

Aquador 35 AQ bryter helt med den finske produsentens utgående modeller. Båten er ikke bare en ny Aquador, men snarere et nytt båtkonsept med sine originale løsninger.

Publisert Sist oppdatert

cDet finske Bella-konsernet, som produserer merkevarene Bella, Flipper og Aquador, har gjennomgått en ekstrem forvandling gjennom de siste årene. Enorme ressurser er satt inn i fornye hele modellprogrammet, og hele Bella og Flipper-serien er fornyet. Det er den norske designeren Espen Thorup som har gitt formspråk og løsninger til samtlige modeller. Nå har tiden kommet for den krevende jobben med å oppgradere premium-merket Aquador, som til nå har bestått av båter fra 22 til 35 fot. Nye Aquador 35 AQ ble lansert i Düsseldorf i januar, og er en lukket bakveggbåt i skjæringspunktet mellom Targa- og Viknes-klasssen, men lar seg ikke helt plassere i noen av kategoriene. En stor risiko å ta i et presset segment, noe som bekreftes gjennom at produsenten avventer markedets reaksjoner før de tar neste skritt.

Sjøegenskaper

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER