Brukt Aquador 25 C

Bruktbåttest Aquadør 25C
DØR: Det er utgang direkte fra førerplass og ut til sidedekk, via stor skyvedør.
TOALETTROM: Toalettrommet er innbydende, med trallverk på dørken. Det er nytt elektrisk toalett. Dusjen tar man på akterdekk. Toalettrommet er bare 130 cm høyt.
ÅPEN REKKE: Trinn opp på fordekket, og åpen pulpit, gjør det enkelt og sikkert å gå på land. Under luken er det rom for fortøyningstau. Legg merke til solide kryssholt.
AKTERDEKK: Praktisk dekk til fiske.
PRAKTISK: Båten har brede sidedekk som gjør det enkelt å bevege seg rundt på båten. Trinn opp på fordekket, og åpen pulpit, gjør det enkelt og sikkert å gå på land.
FØRERPLASSEN: Førerplassen er oversiktlig og ryddig, men det er ikke plass til kartplotter. Den er sammen med kompass og VHF montert i taket, og det fungerer bra. Bryterne/lampene nede til venstre er til landstrømanlegget.
LUGAREN: Lugaren forut er uten dør, og ved å legge ned midtputen blir det en romslig køye. Det er stuveplass under madrassene. Dessuten er det enkel tilkomst til baugthruster.

Kompakt turbåt for to

Aquador 25 C er en allsidig, trygg bakveggbåt av god kvalitet. For snaut 700.000 kroner får man en elegant, sporty turbåt med 11 år på kjølen. Vi har testet et velholdt eksemplar fra 2007.

Publisert Sist oppdatert

Aquador er premium-merket til det finske Bella-konsernet, som også har Flipper og Bella i sortimentet. Flere av Aquador-modellene er basert på samme skrog, men med ulike dekkslayout. 25-foteren som vi har testet, ble levert både i en lukket versjon med bakvegg (Cabin) og en WA (walkaround)-utgave.

Cabin-utgaven av 25-foteren har også walkaround-layout, med nedsenkede sidedekk i tillegg til styrhus med bakvegg. Båten har store skyvedører på begge sider av styrhuset og to store takluker, samt bakvegg med store vindusflater og dør.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER