Faster 625 CC og 625 SC

Førsteinntrykk: arbeidshest uten jåleri

Til tross for flere forsøk, har ikke finske Faster fått grep om det norske markedet. Det er synd. Disse båtene er nemlig noen av de mest funksjonelle og robuste aluminiumbåtene vi har kjørt.

Publisert Sist oppdatert

I blant er det en ren velsignelse å oppleve en båt som er hva den utgir seg for og som treffer målgruppen med stor presisjon. Finske Faster 625, som er tilgjengelig med både enkel og dobbel konsoll, er kanskje ingen estetisk perle, men den byr på funksjon, komfort og brukervennlighet. Dette er solide båter med bra teknisk kvalitet som ligger relativt høyt i pris, men som har en mengde praktiske kvaliteter. De er ikke pyntet med unødvendige elementer, men er rendyrket funksjonelle båter med rikelig stuveplass, gode sjøegenskaper og godt dimensjonerte tekniske løsninger.

Både Suzuki-importør Erling Sande AS og Honda-importør Kellox AS har importert Faster til Norge, men valgte begge å ta båtene ut av sortimentet igjen. Årsaken er fremfor alt at Faster er dyrere enn de fleste konkurrentene, som etter hvert begynner å bli tallrike. Båtene kan imidlertid skaffes via Honda i Sverige, og fortjener absolutt å bli vurdert av kunder som leter etter en ytterst praktisk og fin aluminiumsbåt.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER