Buster Magnum

Buster Magnum
TILGJENGELIG: Brytere og sikringer er plassert lett tilgjengelig på førerkonsollen.
EKSTRA: Også ved passasjerplassen kan man installere en ekstra kartplotter.
ENKEL ADKOMST: Adkomsten over forskipet er perfekt, med et stort fordekk og høye rekker. Uteplassen her fremme kan utrustes med en langsgående benk med pute.
U-SOFA: Uteplassen akter har en tverr akterbenk som standard, men den kan kompletteres med sidebenker slik at man får en U-formet sittegruppe.

Stille og trygg

Nye Buster Magnum er både lengre og bredere sammenlignet med forgjengeren. Den har fått mer innvendig volum og større dørkplass. Med denne modellen har Buster gjenfunnet sitt DNA.

Publisert Sist oppdatert

Også vekten har økt med cirka 250 kg, men det har ikke påvirket farten negativt. Skroget har en 21 graders bunnvinkel akter, og nye Magnum har fått steglister, noe som har vært fraværende på flere Buster-modeller de senere årene.

Uteplassen forut har en perfekt step-flate på fordekket og høye rekker som gjør det enkelt å ta seg om bord og i land over forskipet. Avdelingen forut kan innredes etter kundens ønske med langsgående benk med pute på babord side. De gamle dørkplatene i svart, vannfast finér er erstattet med aluminiumdørk i hele båten. Døren i åpningen er dekket med en todelt, solid dør. Førerplassen har en ren og gjennomtenkt design med en 16’’ kartplotter i sentrum. Plotteren er Busters egne, såkalte Buster-Q-system som er en sentral betjeningsenhet for de fleste av båtens funksjoner. De to stolene ved fører- og passasjerplass har nedfallbare lårputer og har dempede stolsøyler og byr på utmerket komfort. Også i konsollen på passasjersiden er det mulig å supplere med en ekstra kartplotter. Den aktre uteplassen har en tverrgående benk som standard, men ekstra benker på sidene er tilgjengelig slik at man kan innrede med en U-formet sitteløsning. Samtlige stuverom i båten har et hendig design med store håndtak, gassløftere og sylinderlås med felles nøkkel til alle.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER