HUSKY R5 – VINNER!

SMART: Kombinasjonen av Finnmasters hengsler og lukekonstruksjonen, gir en førsteklasses adkomst til stuverommet under akterbenken.
PÅKOSTET: Husky R5 er en imponerende båt, med høykvalitetsløsninger og påkostede materialer. Det merkes når man kjører den.
BRA STIGE: Badestigen til Husky er meget bra, i likhet med den som AMT har. Utformingen av motorbrønnen er også meget funksjonell.
PRIMA: Førerplassen er svært velfungerende, med meget god sittekomfort i stolen. Vindskjermen gir meget god beskyttelse.
PRAKTISK: Området i forskipet har stor dørkflate til last, samt et stort stuverom og et solid fenderstativ.

OVERLEGEN OPPLEVELSE

Finske Husky, som produseres av Finnmaster, kom som et skudd for få år siden. Nå er den minste modellen i programmet på plass – en frisk og herlig båt av førsteklasses kvalitet.

Publisert Sist oppdatert

Se sammenligningstest av AMT 175 BR, Bella 550 BR og Husky R5 her

Husky-båtene produseres etter ”hybrid-metoden” med glassfiber dekk og skrog i aluminium. I forhold til vedlikehold er det vanskelig å se de store fordelene med denne løsningen, men med tanke på støy og sjøegenskaper havner lille R5 i en særklasse. Husky R5 er påkostet og kvalitetsopplevelsen i båten er påtakelig. I likhet med de øvrige Husky-modellene, har også R5 en rendyrket, funksjonell dekkslayout med smarte detaljer som vitner om dyp praktisk innsikt i båtbruk hos de som har utviklet den. R5 fikk frem smilet da vi satte oss bak rattet.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

949,-

pr. år – 10 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER